середа, 13 березня 2019 р.



У бібліотеці для дітей проведено ІІ відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Лідер читання – 2019» серед учнів 6-х – 7-х класів шкіл міста. До бібліотеки завітали переможці І-го (шкільного) відбіркового етапу Конкурсу. Завданнями Конкурсу є:  вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книгою, популяризація найкращих надбань української і світової літератури, підвищення рівня особистого розвитку дітей через заохочення їх до систематичного читання.
ІІ-й відбірковий етап проводився у два тури:
І тур – літературна вікторина;
ІІ тур – презентація улюбленої книги.

Всі діти показали гарні знання літератури, культуру мовлення, донесли до слухачів мотивацію та обгрунтованість вибору твору. Це відмітили і члени журі: І.К. Кушніренко – письменник, журналіст, В.О. Жовніренко – провідний методист центру культури і дозвілля КЗ «Централізована клубна система» Гуляйпільської міської ради, І.В. Передерій – провідний методист КУ «Централізована бібліотечна система» Гуляйпільської міської ради.
Перемогу в Конкурсі здобули Тимур Кузьменко (6-А клас) та Ірина Гура (7-А клас) – учні колегіуму «Лідер». Вони братимуть участь в обласному етапі Конкурсу, який відбудеться 24 квітня 2019 року в приміщенні обласної бібліотеки для дітей «Юний читач» м. Запоріжжя.
Висловлюю щиру подяку бібліотекарям шкіл міста: Галині Трошиній (ЗОШ №1), Світлані Храмовій (СЗОШ) та Катерині Панченко (колегіум «Лідер») за якісну підготовку дітей до участі в Конкурсі.
Присутні переглянули презентацію «Визначні місця Запорізької області», присвячену 80-річчю утворення нашої області, яку підготували працівники бібліотеки для дітей та уривок зі спектаклю «Принцеса без горошини» у виконанні дитячого театрального колективу «Карамелька» центру культури і дозвілля КЗ «Централізована клубна система» ГМР (керівник Тетяна Кошелєва).




















































Немає коментарів:

Дописати коментар